top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Výsledky mládeže 15.-16. října

Turnaj PYRF U8 na Pragovce

Turnaj PYRF U8 se jako tradičně konal na domácím hřišti. Pragovka nasadila do bojů dva týmy. I přes celodenní déšť se naše medvíďata rvali jako o život a předváděli skvělé výkony. Na konci dne nám cinklo jedno třetí místo a jedno 17té. Velké díky všem!!


Fotogalerie by Kyslík st.


Turnaj PYRF U10 na Tatře

Pragováci z U10 bojovali v sobotu na Tatře. Bylo to jako den a noc. První družstvo vyhrálo ve skupině všechny zápasy a druhé zase všechny prohrálo. V odpoledních zápasech o umístění Áčko vše prohrálo a skončilo celkově na 5. místě. Béčku se po obědě dařilo a skončilo celkově na 21. místě.


Celkové 5. místo je v konkurenci 25 týmů krasný výsledek, ale stále máme co zlepšovat. Uvidíme, co se nám podaří vylepšit do příští neděle, kdy hrajeme turnaj v Petrovicích.


Fotky od Martina Koťátka st.

Turnaj PYRF U12 v Petrovicích

Pragovácká partička U12 se vydala bojovat na PYRF, který se konal na blátivém hřišti Petrovic. Oba týmy podávaly skvělé výkony. Hned po prvním zápase bylo jasné, že maminky budou mít po turnaji hodně co dělat, jelikož hřiště se proměnilo v jednu bahnivou klouzačku, kterou si každý užíval po svém. O fous lépe se vedlo týmu Praga I, který základní část prošel bez obdržené pětky. Všechny vyhrané zápasy nás posunuly do bojů o bednu. Tým Praga II po pár lehkých zaváháních pokračoval v bojích o umístění, kde se mu také dařily velmi pohledné akce. Konečné pořadí našich medvědů pro letošní podzimní PYRF bylo Praga II 21. místo a Praga I vybojovalo krásné 3.misto. Všem holkám a klukům patří velký dík!

bottom of page