top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Víkendové výsledky 7.-8. května 2022


U8: Dragon Cup - 6. a 16. místo

Reportáž (z facebookové stránky klubu): Dva týmy se vydaly na turnaj na dalekou Moravu, kde Rugby Club Bystrc spoluhostil turnaj Dragon Cup. Dva týmy našich nejmladších se zde postavily svým soupeřům z celé republiky.

První tým prošel turnajem bez prohry, ale jedna remíza v základní skupině jej odstavila do skupiny o 5.-8. místo. Další 2 výhry a jedna remíza a celkově 6.místo. Prostě hráli skvěle a nic neprohráli. Druhý tým bojoval také statečně a z turnaje veze 16. místo.


U10: Dragon Cup - 7. a 10. místo

Reportáž (Tomáš Bartůněk): Netradičně v sobotu vyrazili Pragováci U10 společně s týmem U8 a s týmem Tatry Smíchov na turnaj do Brna. V dopolední části turnaje zaznamenaly bohužel oba naše týmy dvě porážky v základní skupině a neprobojovali se tak do odpoledních soubojů o medailová umístění.

Náš "A" tým podlehl letos neporaženým Říčanům a celkem nečekaně i týmu z Vyškova. V odpolední části turnaje už naši reprezentanti nezaváhali, což ovšem stačilo pouze na celkové 7. místo.

"B" tým se prezentoval velmi pěknou hrou a ukázal, že na turnaji není pouze do počtu. Jen těsně prohrál se svými spolucestujícími z Tatry a s několika dalšími "A" týmy z různých klubů celé republiky. Na závěr se "B" umístil na 10. příčce z celkových 18 týmů, a hráči tak prokázali, že mohou konkurovat i týmům na turnajích bez výkonnostních kategorií.


U12: Dragon Cup - 6. a 11. místo

Reportáž (Filip Klein): Na turnaj Brno cup jsme vyjeli společně s týmem Tatry jedním autobusem. Každý vezl dva týmy. Nálada po cestě byla vynikající a náš kapitán musí znít v uších Tatře ještě teď… Jedna dopolední prohra nás odsunula do nižšího koše a po vynikajícím odpoledním výkonu jsme si odnesli 6. místo. Hrálo se bez kategorií a druhý tým dostal těžký dopolední los… To nás posunulo do boje o 15.-11. místo. Zase jsme odpolední výkon posunuli výše a odnesli jsme si krásné 11. místo. Těšíme se příští týden do Babic! Vaši trenéři U12

bottom of page