top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Rozlučka odstartuje utkáním U16


Program sobotní rozlučky se sezónou začne ve 13.00 výkopem utkání kategorie U16. Půjde o poslední zápas sezóny a vysočanské derby zároveň. Věříme proto, že účastníci rozlučky dorazí na čas, aby pomohli vytvořit skvělou atmosféru a pomohli našim klukům k zisku konečného 7. místa v celostátní lize.


Jakmile zazní závěrečný hvizd, hřiště bude tradičně naporcováno na několik zón. Největší z nich bude zóna sportovní, která bude zasvěcena hrám a ragbyovému víceboji. Můžete se těšit na návrat bumper balls (zorbingové koule) nebo mezigenerační a mezioborová utkání v touch ragby. Ragbyový víceboj pak bude určený i pro nejmenší účastníky, v jehož rámci si bude moct každý otestovat své ragbyové dovednosti. Sportovní program bude probíhat zhruba mezi 14. a 17. hodinou.


V odpočinkové zóně která bude ohraničovat spodní travnatou plochu pak vyrostou skákací hrad a stánky. Letos se můžete těšit na alespoň dva druhy točeného piva, grilované maso, pizzu od Veverky, pragovácký fanshop a nebude chybět ani soutěž v pečení, do které bychom Vás rádi pozvali. Péct se bude o věcné ceny a vyhlášení proběhne někdy po 17. hodině. Samozřejmostí bude otevřený a plně vybavený bar, který nabídne i míchané drinky.


Na místě bude připraven omezený počet míst k sezení, pokud dáváte přednost relaxaci v leže, doporučujeme přibalit piknikovou deku.


Budeme se těšit na společné setkání!


P.S. Předpověď počasí je zatím velmi příznivá! :-)




bottom of page