top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Výsledky (18.-19.9.2021)

Aktualizováno: 27. 9. 2021


Uplynulý víkend byl plný ragby. Nasazeny byly všechny pragovácké kategorie od U8 až po muže. Jak kdo hrál? Kde najít fotky a případné reportáže? Níže přinášíme kompletní přehled.


Kategorie U8: 3. regionální turnaj v Rakovníku

Postřehy: čekáme


Kategorie U10: 3. regionální turnaj na Olympu

Postřehy: čekáme


Kategorie U12: 3. regionální turnaj na Slavii

Postřehy (trenér Filip Klein): 19.9. se U12 sešla na třetím turnaji na Slávii. Konečně se nám sešla velká sestava a mohli jsme přihlásit do všech kategorií A+B+C! Všichni bojovali srdnatě a hájili černo-žluté barvy. Hra přinesla cenná vítězství i poučení z méně povedených zápasů. Děkujeme hráčům za vzornou reprezentaci, rodičům za cateringové služby a hlasivky a těšíme se na další turnaje!


Kategorie U14: Praga - Dragon 0:83

Reportáž: zde


Kategorie U16: Slavia - Praga 36:19

Postřehy (trenér Alistair Roffey): Kadeti hráli v neděli na hřišti Rc Slavia Praha ve velmi kvalitním a divácky atraktivním zápase. Slavia začala zápas mnohem lépe, když hned na začátku hry získala první body. Pragovka vstoupila do hry až po 20 minutách a hrála vynikající ragby, když začala mnohem více přihrávat. Druhá půle byla daleko více vyrovnaná. Praga hrála s větším důrazem a snažila se hrát lepší hru. Podařilo se jí zaznamenat dvě dobré pětky i přes výborně organizovanou slávistickou obranu. I když se konečné skóre zastavilo na ukazateli 36-19 hrála Praga hrdě až do konce.


Kategorie U19: Říčany - Praga

Foto: čekáme

Postřehy: čekáme


Kategorie mužů: Slavia - Praga 5:55

Reportáž: zde


Něco nám uniklo? Dejte nám vědět!

bottom of page