top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Pro rodiče: než zprovozníte pokročilý Sportlyzeru

Je to již týden od momentu, kdy jsme informovali o zahájení březnové komunitní výzvy. V jejím rámci nabádáme všechny pragovácké sportovce, aby si vedli sportovní deník v aplikaci Sportlyzer. Pro vedení deníku je však zapotřebí zprovoznit pokročilou verzi zmiňované aplikace. Pokud jste rodičem, který se o to pokouší (hodlá pokusit) pro svého potomka, věnujte prosím pozornost tomuto příspěvku.


Pro úspěšné vytvoření deníku je totiž zapotřebí, aby daný sportovec - Vaše dítě - měl v profilu uvedený vlastní email. Jinými slovy, nestačí mít nastavené pouze kontaktní emaily rodičů. Na snímku níže je ukázáno, jak vypadá profil v PC verzi aplikace Sportlyzer, když email sportovce není zadán.

Co mám tedy "správně" udělat?

Pokud Vaše dítě vlastní email nemá, což je zvláště u malých dětí pravděpodobné, doporučujeme, aby rodič takový vytvořil a spravoval. Email může být vytvořený pouze za tímto účelem, měl by však být funkční.


Jakmile je emailová adresa vytvořená / existuje, prostřednictvím své rodičovské aplikace ho zadejte jako "kontakt na sportovce". Posléze můžete prostřednictvím aktivačního emailu aktivovat pokročilou verzi účtu.


V případě, že jste tento aktivační email dosud neobdrželi, anebo poteřbujete jakoukoliv pomoc při nastavení a užívání aplikace Sporlyzer, kontaktujte prosím Romana Šustera (SusterRoman@seznam.cz / 606 362 845).

bottom of page