top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Od úterka cvičí Praga online

Aktualizováno: 1. 3. 2021


Včerejší článek se věnoval Komunitní výzvě, která zítřkem startuje. V jejím rámci vyzýváme naše malé i velké sportovce, aby si během měsíce března vedli sportovní deník. Jenže čím ho naplnit? Pokud se Vám již při pouhém pomyšlení na běhání v okolí Vašeho sídliště dělá špatně a inspirace (případně motivace) pro domácí cvičení chybí, nezoufejte! Spása přichází.


Během nadcházejícího úterý, 2. března odpoledne, odvysíláme pilotní díl série "Praga cvičí online". K vysílání se budete moci připojit zdarma, z pohodlí Vašeho domova, o které Vás během 45 minut zaručené připraví naše trenérka atletiky, Lucka Ajchlerová.


Lucka v úterý odcvičí dvě lekce. První začne od 17.00 a bude určena pro nejmenší sportovce až po ty spadající do kategorie U10 (tedy přibližně do věku 10 let). Od 18.00 bude potom odvysílána lekce pro sportovce "dospělejší".


Co budete potřebovat? Ručník, 4 terčíky (tj. značky nebo něco podobného), odhodlání, kvalitní připojení k internetu a odkaz na danou lekci - oba dva naleznete níže:

  • Lekce pro U10 a mladší, od 17.00: ZDE

  • Lekce pro U12 a starší, od 18.00: ZDE

Těšíme se na Vaši účast, pot a dřinu. Ragby zdar! :-)




bottom of page