top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Čeká nás víkend s ženským ragby a MS ve Francii


Žádný z týmů Pragy nenastoupí k utkání na domácí půdě. I tak se těšíme na víkend, který na Pragovce nabídne nevšední program!


V pátek začíná svátek ragby - mistrovství světa v ragby se po patnácti letech vrací do Francie. Hned v úvodu dojde ke střetu dvou z největších favoritů - domácích Francouzů a legendárních All Blacks. Atmosféru úvodního utkání si budete moci vychutnat v autentické ragbyové atmosféře v klubovně na Pragovce. Kromě pátečního zahajovacího zápasu, jehož výkop připadá na devátou hodinu večerní, bude v klubovně ke shlédnutí i sobotní duel mezi Austrálií a Gruzií - začátek v 18:00. Kompletní rozpis vysílaných utkání najdete na výše umístěném banneru.


Pragovka bude žít i v neděli. Náš vysočanský klub byl poctěn možností hostit Den ženského ragby, v jehož rámci se odehraje turnaj žen a dívek v ragby 7s. Připomínat se bude i 20. výročí novodobé éry ženského ragby v Česku, které slavilo v době nedávné řadu úspěchů, například bronzové medaile reprezentantek na Evropských hrách, či na letošním Mistrovství Evropy juniorek. Nedělní program začne v 10 hodin a dochází k němu i symbolicky v době, kdy na Pragovce vzniká vlastní, dívčí tým.


Doražte! Vstup na všechny zmíněné akce je navíc volný.

bottom of page