top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Čeká nás volební "valná hromada"

V souladu s klubovou "ústavou" (tedy stanovami klubu) proběhne 24. listopadu volební členská schůze, známá rovněž pod označením "valná hromada". Pro připomenutí, jedná se o shromáždění členů klubu, v rámci které stávající výkonný výbor prezentuje svou činnost a nechává hlasovat o důležitých rozhodnutích, jakými jsou třeba schválení výroční zprávy anebo změny výše členských příspěvků.


Pro koho je schůze určena?

Schůze je veřejná a doufáme, že si na ni najdou cestu nejen členové, kteří mají volební právo, ale i rodiče u nás sportujících dětí společně s dalšími příznivci a sponzory. Kromě možnosti získat informace o dění v klubu za uplynulé dva roky, je konec schůze vyhrazen i dotazům a diskuzi.


Co dalšího bude na programu?

Kromě již zmíněného, tedy referátu o dění v klubu za uplynulé roky, schválení výroční zprávy a diskuzi se bude během nadcházející schůze volit i nový výkonný výbor. Mandát stávajícího výboru pod vedením Luďka Kudláčka vyprší s koncem kalendářního roku. Do nového výboru můžete, mimochodem, kandidovat i Vy a podílet se tak na kultivaci a vedení našeho sportovního klubu! Pokud máte zájem, případně dotazy, prosím dejte nám o sobě vědět na rugbypraga@gmail.com!


Místo a čas začátku akce bude ještě upřesněn. Prosím, sledujte naše webové stránky nebo sociální sítě, kde informaci v blízké době zveřejníme.

bottom of page