top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Zveme na ragbyový víkend na Pragovce


Tři pražská derby mezi Pragou a Slávií a k tomu ještě turnaj mládeže. K tomu všemu dojde během nadcházejícího víkend 12. až 13. září na hřišti Pragovky.


Sportovní víkend odstartuje utkání kategorie kadetů (hráčů do šestnácti let). V rámci celostátní ligy se utká Pragovka se Slávií, výkop je plánován na 11:30. Od 14:00 bude diváky čekat hlavní chod - prvoligový zápas Praga - Slavia.

A program bude pokračovat i v neděli. Od dopoledne bude na hřišti probíhat turnaj kategorie U12. Víkend pak symbolicky zakončí do třetice souboj Praga - Slavia, tentokrát v podání borců z nejstarší mládežnické kategorie, do devatenácti let.


Věříme a doufáme, že si na tato utkání najdete cestu. Cesta na hřiště je navíc kratší - nově je možné do areálu Pragy dojít po 677 metrů dlouhé cestě od stanice metra Kolbenova. Z nařízení ministerstva zdravotnictví sice budou všichni návštěvníci povinni nosit roušky, případně jiným způsobem zakrýt ústa a nos, ale i tak věříme, že si sportovní akce užijete. Budou fungovat jak bar, tak i stánek s občerstvením u hrací plochy. V sobotu každý divák navíc dostane zdarma papírové "tleskátko", aby mohl přispět k vytvoření fantastické sportovní atmosféry. Pro ty nejmenší bude nafouknut skákací hrad. Těšíme se na Vás !

bottom of page