top of page
  • PRAGA

Zdravice presidenta klubu

Aktualizováno: 5. 4. 2020

Ahoj všichni drazí Pragováci,


především mně dovolte vyjádřit přesvědčení, že jste Vy a Vaši nejbližší zdraví a v pořádku.

Uplynul bezmála měsíc, kdy naše vláda vyhlásila opatření proti šíření koronaviru, jehož důsledkem se nemůžeme potkávat na hřišti, ani mimo něj. Toto přišlo v době, kdy jsme po zimní přípravě byli natěšení na tréninky a zejména na zápasy nadcházející jarní sezony na našem milovaném hřišti u Rokytky.


Dle aktuálních prognóz bude boj s tímto zákeřným soupeřem ještě náročný, nicméně, určitě vítězný. Musíme být tedy trpěliví a disciplinovaní, než se opět na hřišti sejdeme.

Pevně věřím, že se Vám daří udržovat jak fyzickou, tak i duševní kondici navzdory omezeným možnostem. Chtěl bych poděkovat našim trenérům, že spolu s Pavlem a Romanem, naším sportovním ředitelem resp. šéftrenérem, jsou v kontaktu s hráči a snaží se alespoň na dálku trénovat a udržovat morálku.


Chtěl bych Vás také ujistit, že výbor klubu i nadále pracuje na projektech a cílech, které si stanovil pro tuto sezonu. Za všechny mohu zmínit stavbu nových střídaček, dokončení venkovní posilovny nebo zbrusu nový bar, u kterého se věřím, brzy všichni sejdeme.


V neposlední řadě bych rád vyzval všechny, kteří mají vinou současné nelehké situace jakýkoli problém a domnívají se, že by jim klub mohl nějakým způsobem pomoci, ať se ozvou. Nemohu samozřejmě slíbit, že problém vyřešíme, ale mohu slíbit, že se o to alespoň společně pokusíme.

Závěrem mně dovolte popřát Vám pevné zdraví a brzy naviděnou na Pragovce!


Rugby zdar a Medvědům zvlášť,


Luděk Kudláček

President klubu

M: 602 575 161

bottom of page