top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Zazimovací brigáda za dveřmi


"Je neděle, po sezóně. I přesto vstávám časně a jedu na hřiště. Na místě se pokývnutím přivítám s ostatními brigádniky, beru do ruky hrábě a začnu pracovat. Hrabu tak tři hodiny. Bolí mě záda, na rukou budu mít mozoly. Nejsem totiž zvyklý manuálně pracovat. Kdosi u klubovny svolává k obědu. Nafasuju zuhelnatělou klobásu s chlebem a plnotučnou hořčicí. To vše zapiju jedním pivem z plastového kelímku. Otřu čelo a jdu zase makat. Za soumraku máme hotovo. Po akci pospíchám rychle domů. Spát musím jít totiž brzo, abych byl svěží do práce. Díky bohu, té "normální" ..."


... rádi byste zažili podobný příběh na vlastní kůži? Máme pro Vás skvělou zprávu, již 14. listopadu od 10.00 se bude na našem hřišti konat podzimní brigáda. Ať už skončíte u lopaty, hrabání listí anebo generálního úklidu klubovny, můžeme zaručit orosené čelo a skvělý pocit z odvedené práce. A dokonce i nějaký ten kus "žvance".


Pragovka totiž potřebuje zazimovat. Uvítáme všechny ochotné ruce, ať už z řad našich členů, jejich rodičů aneb příznivců. Obzvlášť vítáni jsou ti, kteří si donesou vlastní hrábě. :-)


Předem děkujeme za pomoc, a budeme se těšit naviděnou!



bottom of page