top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Výhody pro členy od našich sponzorů


Chystáte se malovat a rádi byste výhodně sehnali barvy? Anebo snad plánujete rekonstrukci celého bytu a přemýšlíte, jak v nejisté době ušetřit? Pokud patříte do pragovácké "rodiny", ať už jako člen, rodič anebo věrný příznivce, máme pro vás dobrou zprávu!


Sponzoři tradičně přispívají sportovním klubům na jejich "bohulibé aktivity" formou peněžních prostředků, případně věcných darů, slev a protislužeb, za což na oplátku dostávají zviditelnění a, doufáme, i dobrý pocit. :-) Pro řadu našich partnerů je však i příležitostí nabídnout své služby členům pragovácké komunity. Pokud je přitom tato nabídka nějakým způsobem zvýhodněná, těžit ze situace mohou jak sponzoři, tak i oslovení členové.


S touto myšlenkou rozjíždíme na našich webových stránkách novou sekci s názvem "Partneři členům", kde mají naši sponzoři možnost inzerovat zvýhodněné nabídky. Sekce je přístupná odkudkoliv z webu v hlavním menu (níže je snímek obrazovky v prohlížeči na počítači).

Každý inzerát nese informaci o předmětu nabídky, způsobu uplatnění a nechybí ani kontakt pro případ, že byste se rádi na cokoliv zeptali.


Ve chvíli, kdy byl psán tento článek se v sekci nacházely již dvě nabídky od společností Colorteam a Sanitop - jak jsme tedy psali v úvodníku, sháníte-li barvy, nebo dokonce rekonstrukci, jste na správné adrese a můžete přitom ušetřit.


Současně jednáme o inzerci i s dalšími partnery a doufáme tak, že se portfolio výhodných nabídek bude rozšiřovat. Stejně tak věříme, že Vy, členové a příznivci našeho klubu, novou sekci vyzkoušíte a přijdete si na své.

bottom of page