top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Víkendové výsledky 9.-10. 4. 2022

Článek je stále v přípravě.


Druhý dubnový víkend byl ve znamení turnajů PYRF. Jeden takový se konal i na našem hřišti - jako je již tradicí, šlo o turnaj nejmladší soutěžní kategorie U8, který navíc nesl jméno po nestorovi českého ragby, Janu Kudrnovi. Reportáž nejen z něj přinášíme na následujících řádcích.


U8: PYRF, Memoriál Jana Kudrny (9.4.2021)

Přímo za aprílového počasí se také kategorie U8 PYRF 2022. Na domácím hřišti se vytvořila skvělá atmosféra, která podpořila hned tři nasazené týmy. Náš nejúspěšnější tým skončil na krásném 7 místě. Na hřišti předvedli krásné akce a položené pětky a celkově byla vidět velká radost ze hry. Naše další dva týmy se velkou konkurenci také probojovali a obsadili 22 a 25 místo. Tyto ta dva týmy sbírají cenné zkušenosti z těchto prestižních turnajů i tak je musíme pochválit, že ani ty se nenechali zastrašit a bojovali statečně jako pořádní medvědi a i u nich na hřišti byli vidět skládky, přihrávky a hlavně pětky a následná radost ze hry.


Výsledné pořadí všech týmů naleznete zde.


Fotogalerie: Petr Kyslinger

U12: PYRF v Petrovicích (9.4.2022)



Reportáž (Filip Klein): Turnaj PYRF U12 se tradičně odehrál v Petrovicích. Turnaj byl velmi silně obsazen a zúčastnilo se ho 7 týmu ze zahraničí. Naši reprezentanti po několika výhrách i porážkách obsadili krásné 6. místo z 26 týmu. Počasí nám ukázalo všechny své podoby a kromě slunce jsme viděli déšť, sníh i kroupy. Na snímku naši borci zkoumají za deště taktiku na soupeře. Rvali jsme se jako lvi...i krev z nás občas tekla... Podtrženo sečteno se den povedl a Pragovacka parta ukázala svoji sílu! trenérské trio a hráči odchazeli s rohlíkem od ucha k uchu....Rugby zdar a těšíme se na další turnaj....

bottom of page