top of page
  • Obrázek autoraMirek Fuchs

U18: Utkání proti společenství Olymp


V neděli 25.9. v 16:30 jsme poměřili ragbyové dovednosti se společenstvím týmů pod hlavičkou Olympu. Využili jsme možnost nabídky a utkání jsme mimořádně odehráli na domácí půdě, i když původně jsme měli hrát na Markétě.


Taktika na utkaní byla jasná: držet míč pod kontrolou a trpělivou, bezchybnou hrou vnutit soupeři náš herní systém. Být vždy pro tým užitečný a být v každém duelu se soupeřem lepším a důraznějším. Myslím že nám utkání povedlo a všichni hráči odvedli velmi dobrý výkon. I když konečný výsledek vypadá velmi jednoznačně, tým Olympu nebyl odevzdaný soupeř a nic nám nedaroval. Velmi mne potěšilo, že několik položení bylo dosaženo celotýmovou hrou v systému, který se snažíme trénovat. Konkrétně druhá pětka byla jako z učebnice - několik rychlých fází hry okolo skrumáží a poté rozhození do volného prostoru na útok. V závěru utkání, když soupeři docházely fyzické i morální síly, začali jsme se více prosazovat individuálně. Konečný výsledek 100:5, poločas 43:5


Body Pragy: Plíhal 4xP (20), Douša 3xP (15), Rydval 2xP (10), Holý 2xP (10), Pivrnec 1xP (5), Rienessl 1xP (5), Siegler 1xP (5), Palda 1xP (5), Havliček 1xP (5), Uchytil 10xKP (20)


Fotoalbum z utkání od pana Douši.


Autorem reportáže je Mirek Fuchs, trenér kategorie U18.

bottom of page