top of page
  • Obrázek autoraAlistair Roffey

Tým U16 porazil Tatru "B"

Aktualizováno: 21. 4. 2022


Pragovácká "šestnáctka" zaznamenala druhé vítězství, když si připsala cenný skalp Tatry "B". Praga držela vedení po většinu utkání, i tak se jednalo o vyrovnaný zápas až do posledních 15 minut, kdy Praga využila své rychlosti v obraně, a položila dvě pětky z protiútoků.


Tým Tatry byl dobře organizován, zejména v mlýnech, kvůli čemuž musela Praga často couvat. Soupeře tak bylo složité zlomit a řada minutých skládek umožnila Tatře zůstat ve hře. Diváci mohli s nadšením sledovat obranný systém Pragy, který si hráči osvojili během tréninku, a který je v tomto utkání dovedl ke konečnému vítězství. Držení míče se lepšilo s probíhajícími minutami utkání a někteří hráči Pragy předvedli své individuální dovednosti. V čem se ještě můžeme zlepšit jsou souboje v ruckích a agresivita při nesení míče do kontaktu. Ale i tak, zápasový výkon byl vynikající a je skvělé sledovat, jak se hráči zlepšují. Na hřišti bylo k vidění řadu skvělých výkonů, ale "mužem zápasu" nemůžeme ocenit nikoho jiného než Hugo Žáka (na fotce s míčem).


Gratulace všem hráčům, pojďme si stávající výkonnost udržet i do nadcházejícího utkání proti Babicím, které se bude hrát v sobotu, abychom si mohli připsat třetí vítězství ve třetím utkání!


Fotografie: Martin Koťátko

bottom of page