top of page
  • Obrázek autoraJan Šonka

Skvělé výsledky a fair play


Rekordní účast Pragovaku U10 na turnaji v Babicích.

Poslední letošní RT U10 hostily Babice. Pro nás to byla rekordní a velmi úspěšná účast. 25 hráčů nám dovolilo nasadit 4 tymy. Poprvé za poslední 3 roky se nám podařilo přihlásit 2 týmy do elitní skupiny A. A neztratily se!


Medvědi vyhráli všechny zápasy a v turnaji zvítězili. Vodopád prohrál jen s Medvědy a Tatrou a skončil 3. Pravdou je, že se turnaje nezúčastnily výběry Ríčan a Petrovic, které patří ke špičce v naší kategorii.


Oba naše týmy v kategorii B a C ukázaly velké zlepšení a položily krásné pětky. Podařilo se nám začlenit nováčky, kteří začali hrát ragby před několika týdny a teď již jsou oporami našich rezerv. Na jaře jistě posilí i naše A týmy.


Prožili jsme krásnou slunečnou listopadovou neděli a moc se těšíme na jarní turnaje. Ještě nám zbývá 6 tréninků do konce listopadu. V prosinci si odpočineme a od ledna se začneme připravovat na novou sezonu.


Fair play skutek Janka Vojtka.

Při včerejším zapase U10 Praga A – Tatra Kobylky náš hráč Janko Vojtek tečoval míč, který letěl z výkopu primo do autu. Rozhodci nařídil rozehrávku na pulce pro Pragu. Janko došel k rozhodčímu a přiznal svou teč, kterou nikdo ani neviděl.


Překvapený rozhodčí změnil své rozhodnutí a dal míč Tatře, aby rozehřála těsné u našeho brankoviště. I po zápase před všemi hráči tento příkladný Jankův čin ocenil. Moc si vážíme tohoto fair play činu. Janko díky!


A ještě bleskově z turnaje U8 (slovy Filipa Kleina)

Na „zavírák“ zavítala kategorie U8 na Slávii. Přijeli jsme v rekordním počtu 6ti týmu s posunem dvou týmů do vyšších kategorií! Všichni odvedli parádní výkon. Posun do vyšších kategorií nám ukázal nové výzvy k trénování. Všichni trenéři byli s výkonem svých týmů velmi spokojeni.

Zvláštní poděkování Kyslíkovi st. za fotky a trenérské výpomoci (těch týmů fakt bylo hodně😊) Petře Loudové a Pavlovi Syrovému!

bottom of page