top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Program pro celou rodinu v sousedství Pragovky již za týden

Městská část Praha 9 společně s místními spolky uspořádá 28. listopadu slavnostní odpoledne, které se bude konat v parku Zahrádky, tedy v těsném sousedství našeho hřiště. Mezi zapojenými spolky nebude chybět ani náš klub, který se postará o pohybový program pro dorazivší děti.


Více o programu akce nám sdělila vedoucí oddělení kultury, mládeže a tělovýchovy na Praze 9, paní Daniela Vlachová: "Vše bude probíhat v parku Zahrádky v prostorách u nově vybudovaného Bistra, kde bude postaveno podium a naproti němu ozdobený strom. Na podium bude probíhat doprovodný program, kterého se zúčastní místní spolky a organizace – Edo Bubo, Košík nápadů, herecké kurzy Divadla Gong. A na konci programu bude cca 45 minutové vystoupení hudební kapely Nouzový východ. Zároveň zde bude probíhat s vaším sportovním programem, zábavný program rytíře Frederika a výtvarná dílna pod taktovkou Divadla Gong. Vše by mělo být zpestřeno opékáním buřtíků a prodejem svařeného vína dětského punče."


Celý program by měl začít okolo 16. hodiny a vyvrcholit rozsvícením vánočního stromu zhruba v sedm večer. Pokud ještě nevíte co během první adventní neděle, máme tak pro Vás žhavý tip!




bottom of page