top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Pragu čeká přímý souboj o play-off

Dnes ve večerních hodinách vyrazí muži Pragy znovu na Moravu, aby se připravili na klíčový duel základní části letošního ročníku Extraligy - utkání proti domácímu Vyškovu.


Kvůli rozsáhlé marodce tým Pragy v minulém kole nebyl schopen postavit patnáctku proti Říčanům. Následující kontumace odsunula vysočanské medvědy na čtvrtou pozici. Čtvté místo je zároveň poslední, z kterého se postupuje do play-off a Pragovce na záda dýchá Vyškov. Jelikož Vyškov se v posledním kole utká s papírově slabším soupeřem a Pragovku čeká třetí Tatra, dá se předpokládát, že utkání Vyškova a Pragy bude přímým soubojem o play-off.


Vyškovské hřiště je od toho pragováckého vzdáleno 243 km. Výhoda domácího prostředí je proto značná. I z tohoto důvodu se svěřenci Ntanda Manyoshy a Romana Šustera vydávají poblíž místa činu již v předvečer velkého utkání. Mužstvo přespí v Brně, kde v pátek ráno absolvuje lehký trénink a poté se vydá "hodovat" do samotného Vyškova.


Dobrou zprávou je, že se většina hráčů uzdravila a do sestavy se snad vrátí i několik dosud zraněných sportovců. Kvality bude ve Vyškově zapotřebí!


Výkop je plánován na 14.00 a utkání by mělo být možné sledovat na facebookovém profilu SportsOnline.



bottom of page