top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Pragovácký medvěd naporcován pro období 2022-23


Dne 24. listopadu 2021 získali členové výkonného výboru klubu důvěru i pro období nadcházejících dvou let. Během uplynulého týdne se pak staronový výbor sešel, aby zvolil svého předsedu a mezi své členy rozdělil jednotlivé "rezorty".


Hlasování a diskuze v obou projednávaných bodech nepřinesly žádné změny. U pomyslného kormidla zůstane i nadále Luděk Kudláček, v jehož kompetenci bude kromě vedení výboru i péče o partnery klubu. Pavel Syrový bude pokračovat v roli sportovního ředitele. Do jeho kompetence spadá rozvoj sportovní stránky klubu, tedy i vedení a vzdělávání početného trenérského sboru. Nejen o to, aby ve sprchách tekla teplá voda, se bude v roli správce areálu starat Tomáš Matras. Petr Čížek bude odpovědný za klubový fanshop a produkci materiálu s logem našeho medvěda obecně. Martin Koťátko si ponechává starost o finanční řízení klubu, Facebook a ve spolupráci i o správu aplikace Sportlyzer. Zejména otázky související s budoucností sportovního areálu a jeho zajištění pro léta budoucí bude řešit Jan Havlíček. Správa webových stránek a organizace soutěžních a kulturních akcí zůstane v rukou sedmého člena výboru, Jiřího Boháčka.

Vedení klubu se i v nadcházejícím období bude spoléhat na podporu Eriky Linduškové v roli klubové sekretářky. V případě dotazů / námětů, email a telefonní číslo na každého člena VV je uveden v sekci Kontakty.

Během nadcházejících týdnů bude výbor kromě operativních záležitostí řešit priority pro období 2022-23 a s ním související rozdělení peněžních prostředků v rámci klubového rozpočtu. O tom nejdůležitějším budeme i nadále informovat.

bottom of page