top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Praga utrpěla drtivou porážku od Říčan

Diváci, kteří si tuto sobotu našli cestu na Pragovku viděli v utkání 2. kola Poháru XV celkem 80 bodů. Bohužel, těchto 80 bodů nebylo mezi týmy Pragy a Říčan rozloženo rovnoměrně. Říčany nejen potvrdily roli favorita, ale navíc ještě Pragovce uštědřily "výprask" 10:70 na jejím domácím hřišti. K dramatu nedošlo, středočeši ovládli utkání systémem "start-cíl".


Medvědům se tak nepodařilo navázat na úspěch z Tatry, která si po tomto kole připsala svou druhou porážku, když nestačila na Spartu. Bude to Sparta, s kým Pragovka odehraje třetí utkání v rámci pohárové skupiny "A". Vítěz tohoto zápasu s největší pravděpodobností skončí ve skupině na druhém místě, čímž si zajistí postup do semifinále. Poražený tým pak z třetího místa půjde do "oprav" a o semifinále bude muset bojovat proti druhému týmu ze skupiny "B". To vše za předpokladu, že Říčany potvrdí roli favorita v souboji s Tatrou.


Sestava Pragy v utkání s Říčany

Základní XV: Matras - Novák M. - Novotný, Klein - Král, Foubík - Náse - Chupík, Petříček - Čížek, Žalud - Bartůněk, Malý - Hrníčko - Štochl.

Lavička: Patlejch, Pešek, Székely, Skotnický, Adde, Martin a Baňka.

Realizační tým: Manyosha, Kinter, Šťastný, Šuster (trenéři), Hoffmanová a Celis (fyzio).

bottom of page