top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Novinky za barem

Jak jsme začátkem loňského listopadu informovali, Štěpánka Fuchsová ukončila svou kariéru barmanky na Pragovce. Nyní můžeme s velkým potěšením oznámit, že se před začátkem jarní sezóny našla plnohodnotná náhrada!


Do naši ragbyové rodiny se přidali Romana a Martin, kteří poprvé v klubovně úřadovali během "odzimovací" brigády, která proběhla v sobotu 7. března. Pro hladové brigádníky nachystali řadu pochoutek, a my se proto těšíme, až se v klubovně "zabydlí" a rozjedou svůj kulinářský um naplno.


V současné době probíhá obnova mobiliáře v zázemí baru, a pokud máte doma nějaké nepotřebné a přitom funkční kuchyňské vybavení / nádobí, kontaktujte prosím naše barmany na jedné z následujících emailových adres: romana.klimesova64@seznam.cz, martin.kojda@gmail.com.

Další novina se týká baru samotného. Dosavadní bar (na fotce nahoře při své derniéře) si již odsloužil své a nyní je již v nábytkovém nebi. Během tohoto týdne probíhá výstavba baru nového, který, jak věříme, zlepší zážitek všech návštěvníků naší romantické klubovny. K jeho opětovnému otevření dojde v pondělí, 16. března.

bottom of page