top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Nedělní klubový "piknik"

Všem hráčkám, hráčům, jejich rodičům, trenérům a fanouškům Pragy je určená akce, která proběhne během nadcházející neděle na hřišti. Jejím cílem bude po dlouhé době příjemně strávit společné odpoledne. Doufáme, že za pěkného počasí.


Jak bude akce probíhat?

Brány areálu se otevřou ve 14.00. Program bude pozvolný, plánujeme pár sportovních aktivit pro celou rodinu jako touch ragby, kopání, či přetahování. Největší zápolení očekáváme během soutěže o nejlepší zákusek, do které bychom tímto rádi pozvali všechny pekařky a pekaře!


Pro nejmenší děti bude k dispozici nafukovací hrad. Rodiče zase určitě ocení otevřený bar s grilem, nabízejícím něco malého k zakousnutí, a také stánek s francouzským vínem. Pro případ že byste se na hřiště dostavili s větším obnosem peněz, plánujeme otevřít i fanshop, ve kterém můžete doplnit svou pragováckou kolekci pro nadcházející léto.


Pokud budete mít spíše hlouběji do kapsy, ale zároveň byste rádi pro svého potomka / potomky sehnali něco na podzimní sportování, určitě uvítáte "bazárek". Tímto vyzýváme i všechny majitele oblečení a sportovního vybavení, z kterého už vaši miláčci odrostly. Dejte těmto "textiliím" druhou šanci a třeba někomu i uděláte radost!


Pokyny pro návštěvníky

Návštěvníky akce musíme upozornit na to, že i přes zvýšený počet osob, které se mohou účastnit společenských akcí (nově až 500 osob pod širým nebem) i nadále platí povinnost podstoupit test s negativním výsledkem (antigenní nejdříve 72 hodin předem, PCR 7 dní), případně být naočkován, anebo být nejdéle 180 dní od prodělání nemoci COVID-19. Osoby, které nesplní zmíněné podmínky se nemohou akce zúčastnit.


A potom konečně k pikniku! Na krátko posečená tráva na rovném podkladu je ideálním místem pro rozložení deky. Naše ragbyové hřiště se navíc může pochlubit jak posečenou trávou, tak i relativně rovným terénem, proto pokud piknikovou deku vlastníte, máte jedinečnou příležitost si užít klubovou akci v netradiční poloze! :-)


Budeme se těšit na Vaši návštěvu!



bottom of page