top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Miloslav Hradec mezi Honoured

Aktualizováno: 4. 12. 2022

Skleničky jsou umyté, technika odvezena a o poslední drobky z koberců v Hotelu Palace se postaraly místní výkonné vysavače. Z Vánočního večírku RC Praga Praha již zůstanou pouze vzpomínky. Jaké budou?


Páteční akce proběhla, v porovnání s předcovidovými ročníky, v poněkud komornějším duchu. Zhruba osmdesát přítomných návštěvníků bylo svědky slavnostního uvedení Miloslava "Míly" Hradce* do pragovácké síně slávy. Jméno oceněného bude zvěčněno na tabuli cti, kde se přidá ke dvacítce již dříve uvedených osobností. Dnes 89 letý "Míla" Hradec, někdejší opora Pragy a československé reprezentace z let šedesátých, později trenér dorostu, převzal plaketu osobně.


Kulturním vrcholem programu byla módní přehlídka. Pětice profesionálních modelek představila aktuální volnočasovou kolekci oděvů a doplňků značky RC Praga. Vše probíhalo pod dozorem manažerky Terezy M. a návrháře Petra Č. Oběma patří dík za vítané oživení programu. Podle zvukových projevů přihlížejících pánů se oblečení velice líbilo a klubový fanshop se může těšit na zvýšené tržby.


Doufáme, že návštěvníci si užili jak program, tak i gastro skvosty v podání personálu Hotelu Palace. Děkujeme všem, kteří se na akci organizačně podíleli a budeme se těšit zase za rok!

Oceněný Miloslav "Míla" Hradec (vpravo) společně s moderátorem Tomášem Matrasem.

Zdeněk Žák st. (vpravo) a Luděk Kudláček. Bývalý a současný předsedové ragbyové Pragovky u skleničky piva.

Pětice děvčat z modelingové agentury Malá Ag. se postarala o představení aktuální kolekce z fanshopu RC Praga Praha.

Hudební kulisu večera měl pod palcem DJ Andy Rock.


_______

* v původní verzi se autor článku dopustil nemilého faux pas, když přejmenoval oceněného Miloslava na Miroslava. Tímto se nejenom panu Hradcovi, ale i čtenářům omlouváme!

bottom of page