top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Liga odstartuje s Vyškovem, Jan Král oslaví 90. narozeniny


Tuto sobotu startuje 1. liga na Pragovce utkáním proti Vyškovu. Vyškov patří v posledních letech k silným soupeřům a během tohoto podzimu se představí v ještě větší síle. Posílen o "navrátilce" ze Sparty bude náš jihomoravský soupeř patřit mezi "černé koně" v boji o titul mistra České republiky v ragby. Svou sílu představil již na červnovém mistrovství v sedmičkovém ragby, kde urval fantastické stříbrné místo.


Pragovka v olympijské verzi ragby o sedmi hráčích skončila sice až pátá, ale během léta velmi tvrdě pracovala, aby se v podzimní části zasvěcené ragby XV představila v co možná nejlepší formě. V dresu s medvědem na prsou navíc nebudou chybět ani navrátivší se "legionáři" Hošek s Froňkem. Na pragováckém pažitu se tak odehraje velmi důležitý, a věříme, že i atraktivní zápas.


Výkop začne v netradičních 11:00 a o jeho slavnostní verzi se postará pragovácká legenda, český reprezentant a trenér mládeže, Jan Král, který 16. července oslavil úctyhodné devadesáté narozeniny.


Pevně věříme, že si během sobotního dopoledne najdete na Pragovku cestu a podpoříte svůj klub. Ke vstupence budeme zdarma rozdávat i papírová tleskátka, abychom hráčům zajistili tu správnou, elektrizující atmosféru!

bottom of page