top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Kam zkraje srpna na ragby? Do Kunžaku!


Ragbyová 1. liga by se měla opět rozjet na konci prázdnin, konkrétně v sobotu, 28. srpna. Ragbisté Pragy se proto po třítýdenní pauze vracejí do tréninkového procesu, aby svou fyzickou kondici a herní dovednosti pro podzimní boje patřičně vyladili.


Součástí letní přípravy bylo v posledních letech i soustředění na jihu Čech. I letos bude kemp v Malém Ratmírově společně s hřištěm v nedalekém Kunžaku místem, kde se naši Medvědi zocelí a stmelí. Soustředění by mělo vyvrcholit přípravným utkáním proti Tatře, které se bude hrát rovněž v kunžacké aréně v sobotu, 7. srpna od 16.00. Ještě předtím se na stejném místě utkají týmy Brna a Budějovic - výkop proběhne ve 14.00.


O televizní práva na tato utkání zatím žádná televizní stanice neprojevila zájem. Před uzávěrkou tohoto příspěvku se neozval dokonce ani námi kontaktovaný Netflix. Proto fanoušci, kteří budou mít zájem se na letní "test matche" podívat, se budou muset nejspíše na místo činu vypravit osobně. Nabízí se tak skvělý tip na víkend strávený na jihu Čech. Třetí poločas nebude chybět a proběhne přímo na místě, v Kunžaku.

bottom of page