top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Barefoot boty za 500 Kč? Přijďte na rozlučku!

Ve spolupráci se společností Bohempia nabídneme našim členům exklusivní nabídku. Barefootové boty za pakatel. Náš klub dostal darem 79 párů "zdravých" bot, které kvůli drobné výrobní vadě nemohli jít do komerřního prodeje. Nutno však podotknout, že se jedná o vady kosmetické, které laik jen tak nepozná.


Během rozlučky si tak příchozí u stánku s fanshopem mohou zakoupit nové, nenošené boty bez záruky za zlomek původní ceny. A to se vyplatí! Výtěžek navíc půjde na nákup sportovního materiálu pro mládež.


Jak jsme již referovali dříve, možnost zakoupit obuv zdaleka není jediným lákadlem sobotní akce. Ta začne v 11:00 barážovým utkání mužů proti Přelouči a posléze se hrací plocha promění v místo posezení a konání doprovodného programu. Nezapomeňte na možnost se zúčastnit pekařské soutěže o ceny - stačí přijít se sladkým anebo slaným zákuskem. K tomu je tu stále možnost se registrovat se do turnaje v touch ragby pro rodiče. Pro přihlášení vyplňte prosím tento formulář: https://forms.gle/bVaEYkcwXkRAbNhb8 .


Těšíme se na Vás!





bottom of page