top of page
  • rugbypraga.com

Praga bude hrát pouze o bronz


Ani 26. října 2019, v semifinálovém utkání se Pragovce nepodařilo Spartu porazit a ukončit tak sérii proher ve vzájemných utkáních. Praga se tak bude za dva týdny ucházet "jen" o bronzové medaile.

Po vyrovnané první dvacetiminutovce utkání začala dominovat Sparta, která do konce prvního poločasu nastřádala 24 bodů. První body "dovalil" za Pragovku až Dan Hošek, který se pro toto utkání vrátil z Anglie, kde momentálně působí. Snížení na 29:7 bohužel průlom a drama ve vývoji utkání nezpůsobilo. Sparta pojistila náskok dalšími dvěma pětkami a střídající Siráň v 76. minutě už pouze korigoval za Pragu na konečných 39:14.

Zatímco Sparta postupuje do finále, kde se utká s Tatrou, Pragovka si to rozdá s Říčany o konečné třetí místo 8. listopadu. Zdali se utkání odehraje v Říčanech, nebo někde jinde, to ještě upřesníme. V mezidobí se můžete přijít podívat na pragovácké ragby tento čtvrtek, kdy se na domácí půdě utkají muži Pragy proti francouzskému týmu. Utkání nahradí večerní trénínk.

Sestava Pragy v utkání proti Spartě

Matras - Novák M. - Novotný, Charvát - Klein, Boháček - Hošek - Kulhánek, Novák R. - Hopp, Žalud - Chupík, Skotnický - Malý - Náse,

Sřídali: Zelenka, Máca, Král, Vadina, Lištvan, Bartůněk, Siráň a Boháč.

RT: Šuster, Kinter, Pokorný (trenéři), Přibyl, Nováková a Strakoš (fyzio), Hrníčko a Baňka (voda).

bottom of page