top of page
  • rugbypraga.com

Praga ukončila první sérii utkání výhrou nad Slavií


Česká nejvyšší ragbyová soutěž má za sebou čtyři odehraná kola. Pragovka v nich ztratila pouze jeden bod za čtyři a více položených pětek. Sérii úvodních utkání zakončila na Slavii, kde zvítězila 41:14.

Utkání se hrálo během velmi slunného dne, kdy teplota dosahovala až 23 °C ve stínu. Skvělá kulisa pro přihlížející diváky. Ti se mohli těšit z celkem sedmi položených pětek. Pragovka se postarala o pět z nich. Hra však byla během prvního poločasu vyrovnaná. Praga ho vyhrála o deset bodů, 7:17. Rozhodující byl úvod "druhého dění", ve kterém se Pragovce podařilo nastoupit a vybudovat si bezpečný náskok. Slavia korigovala ještě druhou pětkou, vítězství Pragy to už ale neohrozilo. Praga si tak odvezla z Edenu pět bodů.

Během příštího víkendu bude mít 1. liga přestávku. Poté budou borce s Medvědem na prsou čekat ta nejtěžší utkání v první fázi 1. ligy. Postupně se utkají s Tatrou, Vyškovem a Spartou. První z nich proběhne na domácí půdě ve středu, 1. května. Budeme spoléhat i na Vaši diváckou podporu!

bottom of page