top of page
  • rugbypraga.com

Praga porazila Slavii poměrem 49:19


V sobotu, 26. května začala odvetná utkání v rámci základní části Extraligy v ragby 2018. Pragovka "cestovala" na hřiště do Edenu, kde se utkala s domácí Slávií.

Během prvních deseti minut utkání si museli mnout ruce lovci senzací a překvapivých výsledků. Ač Praga nastupovala do utkání jako papírový favorit, byla to Slavia, která šla do vedení. A to dokonce dvěma pětkami! Pro černožluté borce naštěstí stav 12:0 nevydržel příliš dlouho. Praga se rychle dostala zpátky do hry, a do konce poločasu si vybudovala solidní bodový náskok.

Druhá půlka byla ve znamení hry "kdesi uprostřed hřiště". Bodů již příliš nepadlo. Pragovka tak v úvodním zápase druhé poloviny základní části splnila předsevzaté a odváží si ze Slavie 5 bodů za vítězství s více jak třemi položenými pětkami.

Sestava A-týmu: Máca - Vazač - Perlík, Backa - Fuchs, Boháček - Hošek (c) - Vadina, Bartůněk - Čížek, Žalud - Žák, Štochl - Hrníčko - Petrouš.

Lavička: Matras, Novák M., Novotný, Holovský, Kulhánek, Náse a Boháč.

RT: Šuster, Novák R. a Kolář.

B-tým v později hraném zápase navázal na "áčko" a i on zvítězil ve vzájemném souboji se Slávií. Jediným přemožitelem béčka jsou tak stále pouze Říčany.

bottom of page