top of page
  • Martina Strnadová

Praga U14 podlehla Říčanům


Tým Pragy vstoupil na domácím hřišti ve slunečném nedělním odpoledni do prvního zápasu jarní části sezóny proti Říčanům B, a i podle slov trenéra, s bojovnou náladou. A to i přes to, že s ohledem na malý počet hráčů, kdy nebylo umožněno rozhodčím použití hráčů z kategorie U12, nebylo možné střídat.

Téměř 10 minut se hra odehrávala pouze na polovině soupeře a již v 9. minutě položil první pětku zápasu Milan Malý, čímž se Praga dostala do vedení, bohužel s ohledem na špatný úhel nebyl kop na háčko úspěšný.

Zápas se hrál v ostrém tempu a bohužel naši hráči ve 13. minutě, kdy Říčany položily pětku, tempo neudrželi a bylo vidět, že někteří podcenili zimní přípravu a na soupeře nestačili fyzicky. Následovalo tak několik další pětek a prokopů Říčan. První poločas skončil 5:26 pro Říčany.

Do druhé půlky nastoupili naši hráči opět aktivně, dostali však opět několik pětek od Říčan, ale hru nevzdali a Jindra Kučera položil další pětku za Pragu a povedl se mu i prokop na háčko. Celkový výsledek zápasu 12:52 pro Říčany, což je pro naše borce v sezoně 2017/18 nejlepší výsledek.

Nezbývá, než popřát týmu U14, aby se jim v dalším zápasech dařilo jen a jen lépe a nabrali trochu té fyzické kondice a aby je neopouštěla jejich radost ze hry a dobrá týmová nálada.

Kompletní galerie je na Rajčeti.

bottom of page