top of page
  • rugbypraga.com

Proběhla rozlučka 2017


Během včerejšího odpoledne bylo v areálu Pragovky pěkně veselo! Ani během letošního, druhého ročníku nepanovalo letní počasí, jak bychom jinak v tuto roční dobu očekávali. I přes to na hřiště dorazili desítky rodin s dětmi, hráči a další přátelé klubu, aby společně oslavili konec sezóny.

Kromě křupavých klobás a lahodného piva čekal na návštěvníky program s celou řadou atrakcí. Tou asi největší byly "bumper balls", velké nafukovací míče, v kterých se hraje speciální verze kopané. Mnohdy přitom ani není zapotřebí míče. :-)

Touto cestou bychom chtěli všem návštěvníkům poděkovat. Jednak za to, že dorazili a potom za to, že se nestyděli a aktivně se zapojovali do her a soutěží. Speciální poděkování potom patří Ernestovi z Vyškova. ;-)

Další díky náleží organizačnímu týmu, který měl průběh akce celou dobu pod kontrolou a připravil pro své kamarády z Pragovky krásné sobotní odpoledne.

Jakmile obdržíme fotografie z akce, budeme je sdílet prostřednictvím Facebooku a i webu. Máte-li své vlastní fotografie, neváhejte a pošlete nám je, případně sdílejte odkaz na jejich virtuální uložení. Předem děkujeme a budeme se těšit zase za rok!

bottom of page