top of page
  • rugbypraga.com

Praga B - Dragon Brno 12:31


Rezerva Pragy sice v dnešním zápase prohrála, s předvedenou hrou však může být spokojena. S Dragonem Brno, na podzim ještě extraligovým týmem, sehrála totiž vyrovnanou partii, ve které rozhodla vyšší útočná produktivita týmu z Moravy. Držení míče a územní převaha byly přitom po celý zápas vyrovnané.

Praga se také musela potýkat se zraněními. Ve 34. minutě musela poslat do hry tři ze čtyř dostupných náhradníků. Pro zranění museli odstoupit bratři Šídlové a hvězda posledních utkání b-týmu, Michal Malý. Společně s tím Pragovce navíc unikl bodově začátek, kdy první půlku prohrála 5:21. O pětku se přitom postaral hrající trenér Pavel Syrový až v poslední minutě první půle.

V druhé půlce padly ještě tři pětky, přičemž dvě v podání Dragonu a jedna Pragy, o kterou se postaral Radek Pauli. Utkání skončilo skórem 12:31, na pětky 2:5.

Sestava Pragy: Šídlo M., Isidoro, Máca, Pauli, Vaniščák, Vadina, Šídlo D., Lištvan, Bartůněk, Žák, Lichý, Chupík, Brodský, Baňka a Malý. Lavička: Mandík, Skála, Zbořil a Syrový.

Body Pragy: Syrový 5, Pauli 5 a Baňka 2.


bottom of page