top of page
  • rugbypraga.com

Rozvojový kemp Praga 2017


Je čas začít plánovat prázdniny! I letos bude Rugby Cub Praga Praha organizovat sportovní příměstský tábor pro mládež. Akce bude, stejně jako v minulém roce, otevřená veřejnosti. Účast tedy není podmíněná klubovou příslušností dítěte, přihlásit se může každý. Navíc, celá akce není koncipována jako ryze ragbyový kemp - plánována je návštěva koupaliště, výlety a různé hry.

Co se změní, je kapacita a organizace akce. Po úspěšném ročníku 2016 jsme se rozhodli kapacitu rozšířit a rozdělit příměstský tábor do dvou turnusů, podle věku účastnících se dětí.

Pro ročníky 2008 - 2011 tábor proběhne od 21. srpna do 25. srpna 2017. Tábor pro ročníky 2002 - 2007 je naplánován na týden nadcházející, tj. 28. srpna až 1. září 2017.

Cena za účast na příměstském táboře je 2 500 Kč. Výše poplatku za tábor se po 31. květnu zvyšuje na

3 000 Kč, s rezervací proto prosím neváhejte. Vyhrazujeme si právo nepřijímat nové přihlášky po 15. červenci.

Žádáme, abyste své děti přihlasovali prostřednictvím formuláře (odkaz níže), ve kterém naleznete všechny důležité informace. Průběžne Vás budeme informovat o stavu přihlášky a jejího zaplacení. Pokud by Vás napadly jakékoli další dotazy, prosím, obracejte se na naši emailovou adresu rugbypraga@gmail.com.

Budeme se těšit na Vaši účast! :-)

bottom of page