top of page
  • Obrázek autoraZdeněk Žák st.

Zbuzany: "Starý páky" U8/A


Pragováci se v nových dresech na turnaji ve Zbuzanech předvedli dobrou hrou se 3 vítězstvími a 2 těsnými prohrami. Ve skupině A jsme nejdříve podlehli Spartě 0:2, i když jsme soupeře po dobrém nástupu zatlačili do hluboké obrany. Sparta se však z našeho obležení vymanila a po naší chybě, přes celé hřiště, položila pětku. Ukazuje se, že Sparta se stává momentálně nejsilnějším týmem ve skupině U8/A.

Ve druhém zápase jsme se oklepali a spravili si chuť pěknou hrou a vítězstvím nad Petrovicemi 6:4. Pětku si položil Matyáš, Niki i Viktor. Tonda bodoval třikrát.

V zápase s Tatrou jsme po vyrovnané hře podlehli 1:2, když nás soupeř zlomil až v závěru, protože jsme se nedokázali včas sovnat do “lajny” při naší obraně a takový soupeř naší chybu potrestal a vzniklou dírou následně pronikl do našeho brankoviště. Pěknou pětku Pragovky pokládal Oliver po nebojácném a přímém průniku přes dva hráče soupeře.

Praga - Říčany A: 6:0! Výsledek hovoří za vše, pětky si položili skoro všichni. Matyáš, Tony, Oliver, Niky 3x.

Praga - Říčany B: 7:1. Nad soupeřem jsme měli po celou dobu převahu, kterou korunovali pětkami Tony, Kvido 2x, Matyáš 2x a Niki 2x.

Celkový dojem z naší hry velmi dobrý, ale musíme zapracovat ještě na skládkách, zafixovat si postavení v obraně a hrát více kolektivně, zejména si nahrávat. Proti silným soupeřům se nedá vyhrávat individuálními průniky přes celé hřiště.

zz

bottom of page