top of page
  • JB

Zimní příprava začíná


(fotografie bez dovolení odcizena z facebookového profilu kondičního trenéra)

Začátek nového roku bývá často ve znamení zmařených předsevzetí, ke kterým se lidé zavazují v podroušeném stavu během poslední noci roku starého. Tvrdou přípravu na jaro však trenéři svým hráčům předsevzali již na konci podzimní části sezóny, a tak všechno šlape, jak má. Většina věkových kategorií za sebou má první týden treninků, seniory ještě dnes večer čeká tělocvična.

Se začátkem nového roku se rovněž otevírá jarní kolo plateb příspěvků. Výše příspěvků je stejná jako na podzim, viz tabulka níže. Nemění se ani přípustné způsoby úhrady. Příspěvky posílejte buďto na účet Pragy (51-1051870297/0100), nebo předávejte Petrovi Čížkovi. Pokud si zvolíte první možnost, nezapomeňte do zprávy pro příjemce úvést, že hradíte jaro 2016 a připsat jméno. Jako variabilní symbol uveďte rodné číslo hráče, za kterého příspěvek hradíte.

Pokud jste tak ještě neučinili, žádáme Vás o vyplnění krátkého registračního formuláře. Pokud si pamatujete své jméno, příjmení a bydliště, nezabere Vám to víc jak 3 minuty. Registrace je povinná pro všechny členy. Klubu zajistí lepší přehled o členské základně, jež je nezbytný k dalšímu rozvoji.

bottom of page