top of page
  • JB

Petrovice - Praga 10:46 (3:24)


A-tým v sobotu nastoupil již potřetí během podzimní části proti Petrovicím, přičemž podruhé v extralize a poprvé na soupeřově hřišti. Roli favorita znovu zvládl a z jihu Prahy si odvezl vítězství 46:10.

Nezvykle příjemné, listopadové počasí Pragovce přálo. Již v prvním poločase si vypracovala kvalitní, jednadvaceti bodový náskok. Jen to "naskočení" chvíli trvalo - Petrovičtí vedli až do 14. minuty 3:0. Pětky Filipa Fuchse, Pedroslava Gonzálese, Tomáše Forsta a Karla Junga však ukončili naděje domácích fanoušků na překvapení.

I přesto bylo během druhé půle lecco k vidění. Po pětce Žaluda, F. Fuchse a vykázání Syrového využili domácí počáteční převahu a pokládkou snížili na 10:36. Praga odpověděla několika dalšími pětkami, přičemž Filip Fuchs dovršil hattrick. V 77. minutě padla poslední pětka utkání, kterou měl na svědomí Dan Hošek.

Praga si z utkání odváží 5 bodů, a doufejme, že i dobrou herní pohodu na utkání proti Vyškovu. To se odehraje na moravské půdě, příští sobotu. Našim chlapcům budeme držet palce!

Sestava:

Kalina - Novák - Staněk

Backa - Voves

Jung Jan - Boháč - González

Syrový

Čížek

Jung Karel - Vokrouhlík (3/4)

Žalud - Fuchs Filip (křídla)

Forst

Lavička:

Zelenka - Vazač - Matras

Hošek - Náse

Fuchs Jakub - Brodský

Body:

Fuchs Filip 15 (3P)

Čížek 6 (3KPP)

Jung Karel 5 (1P)

González 5 (1P)

Forst Tomáš 5 (1P)

Žalud 5 (1P)

Hošek 5 (1P)

bottom of page