top of page
  • VV RC PRAGA

Chcete napomoct rozkvětu Pragovky?


Jak jsme nedávno avizovali, blíží se konání Členské schůze Pragovky na kterém bude mj. zvolen nový výkonný výbor. Při této příležitosti bychom rádi vyzvali všechny, kteří jsou ochotni Pragovce pomoci nad rámec členství, aby zauvažovali nad svou kandidaturou.

Troufáme si tvrdit, že úroveň našeho klubu se neustále posouvá dopředu. Není to jen soutěžními úspěchy, ale i třeba nárůstem členské základny, v první řadě té dětské. Prostoru ke zlepšování je přesto stále mnoho a řada z vás nás na nedostatky a příležitosti upozorňuje, za což jsme vděční. Vzhledem k omezenému počtu členů výboru je však složité se ke všem těmto připomínkám patřičně postavit. Budeme proto rádi, pokud nám pomůžete, ať už z pozice člena výboru nebo z pozice stálého spolupracovníka.

Pokud vás odrazuje politická pachuť použitých termínů "výbor" a "kandidatura", můžeme vás ujistit, že jediné co práce obnáší, je několik extra hodin týdně věnovaných milovanému klubu.

V případě jakýchkoli dotazů, či lépe nabídek spolupráce, se na nás neváhejte obrátit. Ať už osobně nebo prostřednictvím mailu.

VV RC Praga Praha

bottom of page