top of page
  • JéBé

Rakovník 18.10.2015


V Rakovníku se setkáváme krátce po deváté hodině. Je vlezlá zima, ale naštěstí neprší. Schází se snad zatím rekordní počet hráčů, a to 17. Pokud by zůstal přihlášen jen jeden tým, měli bychom tolik náhradníků, že by z toho šla hlava trenérům kolem a ještě by si nikdo pořádně nezahrál. Štěstí však stojí při nás, z nějakého důvody ruší svoji účast na turnaji Říčany - Tygři a Praga má tak možost přihlásit další tým, a to do skupiny B.

Áčku se vcelku daří a postupně poráží Říčanské Pumy, Slávii a Tatru - Černý mrak. Série neporazitelnosti je ukončena až v posledním zápase, kdy Medvědi prohrávají s celkovým vítězem skupiny, s Říčany - Aligátory. Konečné skóre turnaje je 7:4 pro nás a končíme druzí. Výborně!

Praga B už to tak "jednoduché" neměla. Výkonostně by možná měla patřit do skupiny C, o čemž by snad mohlo svědčit i celkové skóre turnaje 0:25 v náš neprospěch. Ale nutno říci, že ačkoli soupeři měli v každém zápasu navrch, všichni kluci vždy bojovali až do posledního dechu a před konečným hvizdem. Zápasy nikdy nevzdávali. Sláva vítězům, čest poraženým!

Pro organizátory a vlastně všechny fanoušky rugby by bylo jistě potěšující, kdyby slyšeli, co po čtyřech prohraných zápasech šťastně prohlásil jede z hráčů B týmu: "Dneska jsem si "suprově" zahrál!" Právě s tímto pocitem by měli z žákovských turnajů odjíždět všichni, ať už jako vítězové nebo poražení. Přejme si, ať tomu tak je .

Radostně Vpřed a rugby zdar!

JeBe

bottom of page