top of page
  • PS

U13: Petrovice


Dnešní neděli 24.5. 2015 se konal turnaj na hřišti v Petrovicích. Počasí se netvářilo zrovna přívětivě, ale nakonec vše dopadlo výborně, ani nepršelo, ani nebylo moc vedro. Sešli jsme se ve výborné sestavě: William, Kryštof, Martin, Kuba, Dan, Vojta R., Vojta B., Alex, Štěpán, Lydie, Viktor. Hráli jsme ve skupině B proti Petrovicím B, Říčanům C, Tatře B, spojeným týmům Babice/Rakovník a Slavia/Kralupy. Hrálo se na 2x10minut.

V prvním zápase proti Tatře jsme překvapivě začali velmi dobře (první zápasy nám moc nejdou ;-) ), dobře jsme bránili a Viktorovi se podařilo dvakrát uniknout a položit. Vyhráli jsme 2:1. V dalším utkání proti Babicím/Rakovníku, jsme měli jasně navrch a povedlo se nám pěkně přihrát podpoře do běhu a položit. Vyhráli jsme 6:0. Následující zápas se Slávií/Kralupy byl velmi vypjatý jak pro hráče, tak i pro trenéry. Dostali jsme dvě pětky, pak se nám jednou podařilo položit a chvíli to vypadalo, že vyrovnáme, ale po chybě v obraně se Slavii podařilo vzít balon a šťastně zakončit. Zápas skončil 3:1. Pak jsme hráli proti Petrovicím celkem vyrovnaný zápas. Dobře jsme bránili jejich rychlé útoky a kombinačně se nám celkem dařilo v útoku. Nakonec jsme vyhráli 3:1. V posledním utkání proti Říčanům jsme byli překvapivě jasnými favority, hlavně díky Kryštofovi. V druhé půli Kryštof kvůli zranění vystřídal, ale jasné vítězství jsme si nenechali uniknout. Vyhráli jsme 3:2. Celkově jsme skončili na krásném druhém místě. Vypadá to, že máme zlepšující se tendenci. :-D

Velmi dobře připravený turnaj jsme si myslím užili, již se nám docela daří pohyb na hřišti, i když někteří by se mohli snažit více :-D. Musíme ještě vypilovat lepší přihrávky a hledání volného prostoru... Zbytečně se tlačíme mezi bránící hráče a to stojí mnoho sil.

Nejvíce pětek položil Viktor, Kryštof, William, Lydie, ale i ostatním patří samozřejmě velký dík za snahu!!!

Rugby zdar

Pavel

bottom of page