top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Turnaj na Slavii U7 – 21.9.2014


Slavia 21.7. U7 a U9.JPG

Kopačky se lesknou v paprscích slunce, nedělní ráno je stvořené pro boj! Ano, jako stvořené pro fair play boj za Pragu, která právě oslavila 70. let.

A možná právě to, že naši nejmladší bojovníci to při slavení přehnali a třetí poločas plny lízátek, dortů, koláčů a jiných sladkostí (znovu děkujeme m.j. paní Kučerové) od věrných fanynek jim přecpal břicha, mohl za to, že tentokrát se herně příliš nedařilo.

No, i když, vlastně to mohlo být i tím, že jsme poprvé hráli ve skupině A, kde již na vítězství nestačí, byť sebelepší sólo akce mistrů skupiny B z Rakovníku.

Co se týkalo výsledků jednotlivých zápasů, dost se vzájemně podobaly. Vypadalo to nějak takto (bez záruky):

Tatra -Praga 3:0

Říčany – Praga 5:0

Slavia – Praga 4:0

Petrovice – Praga 2:0

a následuje druhé kolo

Tatra – Praga 4:0

Říčany – Praga 4:0

Když tu, pozor! Mezi přihlížejícími se objevuje extraligová hvězda Karel Jung, který utkání komentuje slovy, že to ještě neviděl a nevěřícně přitom kroutí hlavou. Možná přitom i kulil oči, to se přesně neví, ale důležité bylo co se jen krátce potom stalo!

Slavia – Praga 1:1 !

Pragovka uhrává velice důležitý bod a všichni vidí, že to nakonec půjde! Hlavně nepolevit v tréninkovém úsilí a nenechat se odradit sem tam nějakým neúspěchem. Poslední zápas s Petrovicemi sice končí také prohrou, tuším 2:0, ale co nás nezničí, to nás posílí!

V příštích zápasech dosáhneme určitě lepších výsledků.

Rugby zdar!

Mimochodem, tímto bych rád apeloval na starší hráče Pragovky, aby, ať už aktivním fanděním nebo svou pouhou přítomností podporovali žáky v herním úsilí při turnajích (a taky bude s kým poklábosit).

Jsme jeden tým, jedna Praga!

-JeBe-

bottom of page