top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Ohlédnutí za Říčany U7


Na místo dorážíme okolo 9:30 a hned vidíme barvy našeho klubu seskupené na hlavní tribuně.

Po nezbytném převléknutí do dresů se naši borci krátce rozcvičují na hlavním hřišti a záhy přecházíme na hřiště tréninkové, kde se budou zápasy odehrávat.

Skvadra Medvědů v Říčanech.

Sestava je jasná, hrát budou Ti nejlepší – Saša, Maty, Kvido, Ben a Ruda.

První dva zápasy Praga prohrává a je patrné, že tým je nesehraný. Svou roli jistě hraje i to, že téměř pro všechny jsou to vůbec první „ostré“ zápasy v životě.

O to větší radost nám všem dělá výhra nad Přeloučí, kdy se zúročila poctivá příprava z rugbyové školky, kterou všech pět hráčů poctivě prošlo (díky Venco, Jakube a Míšo!).

Ve čtvrtém zápase s Říčany jde o medaile, jako motivace je to výborné. Kluci vědí, že když vyhrají mají šanci na bronz. Naši malí medvědi bojují jako lvi a do hry dávají vše, pot, krev i slzy. Zápas končí nerozhodně a čeká nás prodloužení. Přestože odhodlaní zvítězit je obrovské, soupeř naše chlapce nakonec poráží o dva body.

V pátém zápase Praga opět potkává Přelouč, kterou již jednou porazila. Borci z Pragovky nastupují sebevědomě a hru zcela ovládnou. Soupeř je po prohře 6:0 na lopatkách a nám toto vítězství dává o to větší chuť účastnit se dalších turnajů.

Díky trenérům, všem fanouškům a rodičům za super neděli!

Rugby zdar!

-JeBe-

bottom of page