top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Týden před oslavami zavítáme do Edenu


hvezdy-praga_13-9-2014_v3.jpg

Oslavy sedmdesátin Pragy se nezadržitelně blíží, do jejich zahájení zbývá již jen něco málo přes týden. A zatímco se na Pragovce leští skleničky pro nadcházející velkou událost, seniorské týmy Pragy trénují na nadcházející víkend.

Áčko

A-tým sehraje v sobotu od 15:00 utkání na půdě Slavie. Po dvou odehraných kolech oba celky dělí již 9 bodů. Zatímco Praga splnila roli favorita v obou úvodních zápasech na domácí půdě, Slavia se potýká s pomalejším startem. Nejprve ji doma zaskočil černý kůň soutěže - JIMI Vyškov. Ten si z Prahy odvezl vítězství 10:33. V druhém utkání chybělo Slavii k úspěchu jen málo. V brněnské "kleci" prohrála o jediný bod, čímž alespoň získala bonusový bod do tabulky. Záznam z tohoto utkání můžete shlédnout zde.

Co bylo, bylo. Žízeň Slavie po vítězství jistě vzrůstá a Pragovka se vypraví poprvé na hřiště soupeře, ač ne příliš daleko. Přijďte proto Pragovku podpořit i v třetím extraligovém kole.

P.S. Pozvánka byla natáčena na rautu po slavnostním udílení cen MČ Prahy 9, kde náš klub obdržel významné ocenění. Všichni zástupci Pragy byli velice poctěni a v souladu se slušným vychováním neurazili a nabídli si z palety připravených pokrmů i pár chutných chlebíčků.

Béčko

Perný víkend však čeká zejména B-tým, který nastoupí ve dvou utkáních. Nejprve se zúčastní oslav 70. výročí založení petrovického klubu, kde sehraje zápas proti prvoligovému petrovickému mančaftu. Utkání se hraje od 17:00 v sobotu, v Petrovicích.

Jestli Béčko nestihnete v sobotu, nezoufejte! První utkání nového ročníku 2. ligy odehraje B-tým na své domácí půdě proti výběru Sedlčan. Perličkou bude i účast Lukáše Hrmy v dresu jeho mateřského klubu. Utkání startuje v 15:30. Přijďte zafandit!

bottom of page