top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

U13: Turnaj v Říčanech


říčany7.9.jpg

Nedělní turnaj kategorie U13 se odehrál v Říčanech. Předpověď počasí slibovala pěkný turnaj. V sobotu se přes Říčany přehnala dešťová smršť, tak bylo hřiště místy pod vodou.

Sešli jsme se v dostatečném počtu devíti hráčů: Martin, Dan, Sebastian, Šimon, Alex, Kuba, Vojta Sýs, nováček Vojta Bartovský a nakonec dorazil i Matěj. Přihlásili jsme se do skupiny B a našimi soupeři byli: klub spojený ze Slavie a Kralup, Říčany C, Plzeň, Petrovice B a Tatra B.

První zápas jsme sehráli s Říčany. Hráli jsme celkem pěkný zápas, kluci pěkně bránili, ale bohužel se nedostali k zakončení 2:0. Druhý zápas s Plzní byl opět v bojovném duchu, ale naše obrana po křídlech byla slabá. Jednou se prosadil k zakončení Šimon. Skončili jsme prohrou 6:1. Další zápas s Pertovicemi jsme hráli velmi vyrovnaně. Bohužel jsme si nechali proběhnout Williama třikrát po křídle. Naši borci se konečně také začali prosazovat. Zakončoval Martin a Kuba. V dalším zápase s Tatrou se nám moc nedařilo a prohráli jsme 5:1. Zakončoval Ruda za Slavie, který nám vypomáhal. V posledním zápase se Slavií-Kralupy chlapci bojovali, ale naše nezkušenost a nesehranost se projevila. Prohráli jsme 4:1. Jednou se prosadil Matthew, který nám společně a Williamem vypomohli.

Musíme více trénovat, protože je mezi námi hodně nováčků a tak doufám, že se sehrajeme a budeme vítězit.

Rugby zdar

Pavel

bottom of page