top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Ohlédnutí za Beach rugby 2014


Zatímco si většina hráčů dnes užívá ozvěny včerejšího prvního, atletického tréninku, v následujícím příspěvku nabízíme ještě ohlédnutí za víkendovým turnajem v plažovém ragby.

Turnaj se podruhé za sebou konal v pražské Libni "Na Korábě". Ačkoli žádný z účastnících se týmů nereprezentoval Pragu, řada Medvědů se na písku objevila.

Asi největší "medvědí" úspěch zaznamenala výprava pod vedením Václava Zelenky. Tým Bongo-Bongo obhajoval vítězství v bezkontaktní kategorii, a byl úspěšný! Za tým nastoupili mj. i Giorgi Iakobidze, Jakub Fuchs a Tomáš Matras. Po prvním utkání, ve kterém pokořili výběr Slavie, těsně prohráli s Petrovicemi. Na vině bylo i vyčerpání dívčí půlky družstva z předchozího utkání v kontaktu. V posledním utkání si potom Bongo-Bongo poradilo s Piráty, a skončilo tak na dělené první příčce s Petrovicemi. Titul týmu zajistil nakonec vyšší počet položených pětek.

Realizační tým áčka Pragy - kouče Krütznera a Fišera, spolu s masérem Čermákem - byl k vidění v belasých barvách slovenského tobogánu, který se účastnil kontaktu. Tým skončil na kvalitním 7. místě z celkového počtu 20 účastníků.

Dále pak bylo několik pragováckých legionářů roztroušeno po dalších týmech. Charvát s Černým tradičně hájili barvy Kralup a žoldák Tomáš Bartůněk si zahrál kontakt za Plzeň.

Pokud jsme někoho vynechali, tak nám to je líto - dopište se prosím do komentářů ;).

-jb-


bottom of page