top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Sedmičky v Přelouči


Prioritou uplynulého víkendu bylo sobotní semifinále, a proto na sedmičkový turnaj v Přelouči vyrazila relativně malá skupina Medvědů. I přes tento hendikep si však přivezli solidní, třetí místo!

Skupina převážně mladých borců se utkala nejprve s Vyškovem, který zdolala čtyřmi pětkami. Druhým soupeřem byla Sparta, která později vyhrála celý turnaj.

"Spartu jsme nechali takticky vyhrát, šetříme hráče na příští týden na finále", okomentoval již méně vydařené utkání vůdce smečky Tomáš Matras jr. Druhé místo ve skupině však Pragovce zajistilo souboj o třetí příčku.

Druhým týmem bojujícím o bronzovou příčku byl brněnský Dragon, kterému jen těsně uniklo prvenství ve své skupině. Agresivním vstupem do utkání se Praga dostala ke kormidlu, které nepustila do konce utkání. Po výhře 4:1 na pětky se tak výprava vracela s velkým úsměvem na tváři do Prahy.

V hlavních rolích: Filip Fuchs (c), Jakub Fuchs, Jakub Král, Roman Baňka, Tomáš Matras, Jan Vaniščák, Jan Chupík, Sebastian Náse a na poslední chvíli nanominovaný Dan "Šlosy (Castro)" Šlosár.

Všem účastníkům patří velký dík!

bottom of page