top of page
  • Obrázek autoraJiří Boháček

Doubice 2014


Tradičního soustředění Doubice 2014 se zúčastnilo 14 Pragováků:

Hrníčko ,Vorlický, Pošík, Lofler, Livers, Novák, Fuchs M, Fuchs M, Kodytek, Kudláček, Jandík, Matras, Král, Pisinger... Hned v pátek se 6 běžců vydalo na výběh do Kyjova s pozastávkou v Hospodě U Brankáře. Dalších 6 přijelo v průběhu večera. Příjemné překvapení nás čekalo v podobě koncertu Ivana Hlase. Několika lidem se naskytla příležitost se pozdravit s idoly např Olinem (Venca říká se svým guru) z mládí.

V sobotu tradiční výběh na Tokáň. Jednotliví vítězi: hlavní kategorie memoriál Jiřího Wimra - Petr Pisinger, kategorie 120+ Zdeněk Vorlický, kategorie 55+

doubice_2014_-_1.jpg

Jiří Livers. Následovaly tradiční kolečka dle umístění. Zde byl zpočátku problém, že neexistovala kalkulace na malé panáky! Nakonec to dobře dopadlo a bylo možno zapíjet umístění. Zpátky někdo po skalách, někdo procházkou či během, někdo na kolobrndě. V odpoledním klání v tušé a fotbálku byl lepší tým mladých. Staří totiž sotva chodili. Odpoledne a večer většina na 1-3 hodiny ulehla k odpočinku. Zábava se proto rozproudila až kolem 23h. Byl učiněn pokus vynalézt "pragovácký" nápoj -bohužel bez úspěchu.

Druhý den v 11h fotbálek. Staří po odpočinku a se změněnou taktikou deklasovali mladé. 7 borců odjelo ku Praze. Zbytek vycházkou do Kyjova... Večeře na Staré hospodě, několik koleček panáčků na uctění památky našeho kamaráda Tondy Suchého a návrat. Soustředění splnilo účel. Byla vynikající nálada, spousta srandy, povídání s kamarády, krásné počasí a prostředí a taky trochu sportu. Díky taky Jardovi a spol. za dokonalý servis.

Ragby a sportu Zdar Poša

bottom of page